Lidmaatschap

Algemeen

Lijkt het je leuk om lid te worden van BV Floriande? Kom dan gerust eens langs op de vrijdagavond tussen 20:00 uur en 23:00 uur in sportcomplex Koning Willem-Alexander aan de Bennebroekerweg 800 te Hoofddorp. Als je voor de eerste keer komt, kun je gratis meedoen. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding, een paar zaalsport-schoenen (geen zwarte zolen) en een racket. Heb je nog geen racket? Dan kun je er een van ons lenen.

Heb je nooit eerder badminton gespeeld, maar zou je het eens willen proberen? We brengen je graag de spelregels bij en geven je slagentraining, zodat je al snel een shuttletje mee kan slaan. Heb je in het verleden wel al gespeeld en wil je de draad  weer oppakken? Kom dan eens langs op de vrijdagavond. De spelersleeftijd begint bij 18 jaar. Er wordt op alle niveau's gespeeld van beginner tot gevorderde competitie speler en het is ontzettend gezellig.

Als de kennismaking je bevallen is, kun je je aanmelden voor het lidmaatschap. Dit kan met behulp van het inschrijfformulier die je in de zaal kan krijgen of via de website, door middel van ons online aanmeldingsformulier. Vanaf het moment van inschrijving verwachten we dat je zelf voor een racket zorgt. Via onze vereniging kunnen wij die met korting voor je verzorgen.

Mocht je nog niet zeker weten of je lid wilt worden, kun je ook een proefabonnement nemen. Voor € 18,50 kunnen nieuwe leden 4 weken lang kennismaken met de badmintonsport en BV Floriande. Daarna heb je de keuze om lid te worden of een strippenkaart te nemen.

Als je lid wordt van de vereniging verplicht je je voor het gehele seizoen met uitzondering van de strippenkaart.

Incidenteel kunnen leden introducees meenemen, hier voor is wel een bedrag verschuldigd van € 5,00 p/p.

Het verenigingsjaar loopt in principe  gelijk aan de schoolperiode, voor het seizoen 2023-2024 starten wij op 5 september 2023 en stoppen op 12 juli 2024.

Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Opzeggen dien je voor 31 mei schriftelijk,  per e-mail of via het online afmeldingsformulier op onze website. Wanneer voor 31 mei van enig jaar geen afmelding plaatsvindt, verbind je je automatisch voor het gehele volgende seizoen.

Prijslijst

Contributie lidmaatschap

Inschrijfgeld (eenmalig) € 12,50
Lidmaatschap €140,00
Gezinslidmaatschap € 120,00
Lidmaatschap senioren 60+          € 120,00
Strippenkaart € 85,00

Bij toetreding na enkele maanden na de eerste speeldag moet een evenredig bedrag worden betaald over de resterende maanden van het verenigingsjaar.

Aanvullende informatie

Voor alle contributies, bedragen en heffingen geldt: inschrijving verplicht tot betaling, waarbij de contributie tot het eind van het seizoen is verschuldigd. Restitutie van verschuldigde contributie is niet mogelijk, slechts ernstige medische situaties kunnen voor het bestuur aanleiding zijn om hierin incidenteel anders te besluiten. Een normale blessure, hoe vervelend ook, wordt in dat opzicht gezien als een eigen risico, waar de vereniging niet voor op kan draaien.

Het rekeningnummer is NL77RABO0137892608 t.n.v. BV Floriande te Hoofddorp.

Je persoonlijke gegevens zullen door de vereniging uitsluitend voor verenigingsgerelateerde activiteiten worden gebruikt en worden met uitzondering van aan de verzekering, niet aan derden verstrekt. 

 

bn

Speeltijd senioren

De speeltijd voor de senioren is in principe van 20:00 uur tot 23:00 uur
 
facebook-logo
Wilt u weten wat er allemaal gebeurt bij BV Floriande?
Op onze facebook pagina vindt u de meest recente informatie!
Bezoek ons op facebook klik hier